Aantrekkelijke Premie & Uitstekende Service

Rechtsbijstand Verzekering

Weet wat uw recht is!

Regels, wetten, plichten en controles; typisch Nederlands!
Het kan zomaar voorkomen dat u met het recht te maken krijgt. Een overtreding is immers zo gemaakt. Omdat we lang niet allemaal even goed weten hoe de wet nou precies in elkaar steekt, kan gelukkig ook daarvoor een verzekering worden afgesloten, deze heet de rechtsbijstandverzekering.

Rechtsbijstandverzekering

Het komt er op neer dat u met een rechtsbijstandverzekering een overeenkomst sluit met de verzekeringsmaatschappij. Hierin wordt vastgesteld dat de verzekeraar u bij zal staan in het rechtssysteem, wanneer daar sprake van is. De verzekering kan voorkomen in natura. Dit wil zeggen dat er daadwerkelijk een advocaat of jurist wordt uitgezonden om u bij te staan in de rechtbank.

Wat maakt deze verzekering zo ideaal?

Stelt u zich even voor; u bent net begonnen aan verbouwing in uw woning en de aannemer komt zijn afspraken niet na. Of het bedrijf waar u jarenlang hebt gewerkt gaat reorganiseren en u wordt zomaar ontslagen. En wat denkt u van een geschil met de buren wat zomaar flink uit de hand kan lopen om wat voor reden dan ook.

Dit zijn allemaal voorbeeld situaties die u ook zomaar kunnen gebeuren, maar met een rechtsbijstandverzekering bent u altijd veilig verzekerd voor dergelijke geschillen en krijgt u de hulp die u nodig hebt.

Let op: standaard is scheiden uitgesloten op een rechtsbijstand, zo ook een geschil met belastingen.

Pech Onderweg

Voorkom dat u onderweg met autopech komt te staan. Regel uw zaken goed, een kleine moeite voor een groot gemak.

Lees meer +

Schade Melden

Krijgt u te maken krijgt met schade of een ongeluk?┬áStel M.G. Assuranti├źn dan zo snel mogelijk op de hoogte zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Contact Ons +

Klacht Indienen

Wij doen onze uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch is het mogelijk dat u ergens ontevreden over bent.

Lees Meer +