Aantrekkelijke Premie & Uitstekende Service

Pechhulp Onderweg

Pechhulp voor auto

Pech krijgen kan altijd, daarom is Pechhulp van Allianz Global Assistance de ideale aanvulling op uw autoverzekering. Met pechhulp kunt u rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. De verzekering is af te sluiten voor pechhulp in Nederland, maar ook voor in het buitenland. Naast pechhulp voor uw auto is het ook mogelijk om deze service voor uw motor af te sluiten. Zelfs met de optie voor een vervangende motor. Wanneer u pech krijgt, staat een netwerk van professionele hulpverleners voor u klaar om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Door een efficiënte manier van werken kan Allianz deze service aanbieden tegen zeer concurrerende tarieven. Profiteer daar nu van mee en kies ook voor de pechhulp van Allianz Global Assistance!

Al vanaf €36,85 per jaar (of € 3,07 per maand) inclusief vervangend vervoer!

Voordelen van de pechhulp

  1. Zeer betrouwbaar: grote automerken vertrouwen al jaren op Allianz Global Assistance
  2. Zeer scherpe premie – al vanaf €36,85 per jaar
  3. Wereldwijd netwerk, dus altijd en overal snelle hulp
  4. All-in hulpverlening, dus geen aanvullende kosten
  5. Uniek in Nederland, Vervangende motor mogelijk
  6. Handige opzegservice

Ook pechhulp voor de motor

Het is ook mogelijk om pechhulp voor de motor af te sluiten. Daarnaast is het mogelijk om voor €27,25 per jaar een extra module af te sluiten die het recht geeft om, in geval van pech, voor een vervangende motor in plaats van auto te kiezen. Dit is geldig in de gebieden waarvoor pechhulp is afgesloten, zelfs in het buitenland dus!

Allianz Global Assistance is de enige aanbieder van pechhulp in Nederland die je deze mogelijkheid geeft. Deze pechhulp verzekering is dus ook onmisbaar als je met de motor op vakantie gaat!

Meer informatie over onze pechhulp? Download hier het PDF document Voorwaarden Pechhulp

Pech Onderweg

Voorkom dat u onderweg met autopech komt te staan. Regel uw zaken goed, een kleine moeite voor een groot gemak.

Lees meer +

Schade Melden

Krijgt u te maken krijgt met schade of een ongeluk? Stel M.G. Assurantiën dan zo snel mogelijk op de hoogte zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Contact Ons +

Klacht Indienen

Wij doen onze uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch is het mogelijk dat u ergens ontevreden over bent.

Lees Meer +