Aantrekkelijke Premie & Uitstekende Service

Doorlopende Reisverzekering

Wat is een reisverzekering?

Een reisverzekering is een verzekering die uw schade dekt tijdens het reizen. Om te kijken welke reisverzekering het beste bij uw wensen en rei(s)(zen) past, hebben we hier onder de verschillende reisverzekeringen voor u in een rijtje gezet!

Doorlopende reisverzekering

Met een doorlopende reisverzekering gaat u het hele jaar door verzekerd op reis. U kunt dus onbezorgd op reis gaan. En dat zonder iedere keer weer opnieuw een reisverzekering af te moeten sluiten. Deze verzekering sluit u namelijk eenmalig af, waarna ieder jaar opnieuw al uw reizen verzekerd zijn. Het maakt niet uit of u een weekendje weg gaat in eigen land of een vakantie boekt naar het buitenland, de doorlopende reisverzekering dekt het! Om het helemaal af te maken is zo'n verzekering dus ook ideaal voor zakenreizen!

De voordelen van de doorlopende reisverzekering

  • Wereldwijde hulp 24 uur per dag
  • Scherpe premie
  • Top dekking: de ultieme zorgloosheid!
  • Kinderen tot 5 jaar GRATIS meeverzekerd
  • Bijna alle sportrisico's meeverzekerd
  • Ook geschikt voor zakenreizen
  • Bagage dekking
  • Vervangend vervoer en verblijf
  • Auto pechhulp

Aflopende reisverzekering

De aflopende reisverzekering gaat in op het moment dat u deze afsluit en stopt wanneer u weer terug bent met vakantie. Deze dekt dus enkel de betreffende reis. Deze verzekering is ideaal voor mensen die niet zo vaak op vakantie gaan. 

Het premieverschil tussen de doorlopende- en aflopende reisverzekering is vaak minimaal, waardoor het interessanter kan zijn om voor de doorlopende reisverzekering te kiezen. 

Annuleringsverzekering

De annuleringsverzekering is ook een belangrijke verzekering. Deze verzekering dekt de kosten die gemaakt worden wanneer uw reis niet door kan gaan, of wanneer u wegens omstandigheden eerder terug moet keren. Denk hierbij aan het overlijden van een direct familielid, ontslag of ziekte. De annuleringsverzekering moet echter wél (over het algemeen) 7 dagen na het boeken van de reis worden afgesloten. Hierbij kijkt de verzekeraar naar de boekingsdatum van de reis. Als u de annuleringsverzekering later dan de 7 dagen afsluit, zijn bepaalde reizen uitgesloten.

Pech Onderweg

Voorkom dat u onderweg met autopech komt te staan. Regel uw zaken goed, een kleine moeite voor een groot gemak.

Lees meer +

Schade Melden

Krijgt u te maken krijgt met schade of een ongeluk? Stel M.G. Assurantiën dan zo snel mogelijk op de hoogte zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Contact Ons +

Klacht Indienen

Wij doen onze uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch is het mogelijk dat u ergens ontevreden over bent.

Lees Meer +