Aantrekkelijke Premie & Uitstekende Service

Vrije Keuze
€50 per jaar
1 uur dienstverlening
Of 1x belastingaangifte (2 pers.)
Basis
€10 per maand
3 uur dienstverlening
1x belastingaangifte (4 pers.)
Basis Plus
€20 per maand
6 uur dienstverlening
1x belastingaangifte (4 pers.)
Excellent
€30 per maand
12 uur dienstverlening
1x belastingaangifte (4 pers.)

abonnementen Service

Vele van u hebben wellicht al vernomen dat de assurantiebelasting per 1 januari 2013 is gestegen van 9,7% naar maar liefst 21%!
Wist u ook dat er per 1 januari 2013 voor de tussenpersonen een heleboel veranderd is?

Vanaf deze datum geldt voor complexe financiële producten een provisieverbod, maar wat houdt dat nu in? 
De regels over de beloning bij de verkoop van financiële producten zijn aangescherpt, de tussenpersoon wordt niet meer beloond door de verzekeraar maar door u. Vanzelfsprekend is er een norm voor beloningen die u betaald aan de tussenpersoon. Tevens geldt vanaf 01-01-2012 een verbod op bonusprovisie bij de verkoop van schadeverzekeringen, door deze maatregel moeten de kosten van de financiële dienstverlening transparanter zijn.

Het provisieverbod geldt voor onder andere de volgende producten:

  • Complexe financiële producten, zoals hypotheken, pensioenverzekeringen en levensverzekeringen
  • Hypothecaire(kredieten)
  • Inkomensverzekeringen, waaronder betalingsbeschermers en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor ondernemers
  • Uitvaartproducten

De Autoriteiten Financiële Markten (AFM) vindt een uurtarief van €115,- voor een tussenpersoon reëel. Dit tarief is gebaseerd op de opleiding en kennis waar een tussenpersoon aan moet voldoen. Echter blijkt dit bedrag voor veel mensen een probleem. Gelukkig staat de AFM ook toe om abonnementen aan te bieden aan klanten. Bij M.G. Assurantiën hebben we voor deze vorm gekozen. Echter laten we de keuze van het abonnement over aan onze klant.

M.G. Assurantiën werkt met 4 soorten abonnementen

Het eerste abonnement is het Vrije keuze abonnement waarbij we u vrij laten om te betalen. Wel vragen wij jaarlijks een vrijwillige bijdrage van €50,-, deze bijdrage is echter niet verplicht! Als u geen vrijwillige bijdrage betaalt en u doet toch een beroep op ons, dan dient u er rekening mee te houden dat wij het uurtarief kunnen gaan hanteren, dit melden wij altijd vooraf zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. 
Als u de vrijwillige bijdrage wel betaalt, krijgt u daarvoor per jaar 1 uur dienstverlening of een keer per jaar het invullen van uw belastingaangifte voor maximaal twee personen uit uw gezin. Ook kunt u kiezen voor 2 uur dienstverlening en geen belastingaangifte. Voor extra uren dienstverlening krijgt u een korting van 25% van het normtarief (momenteel zo’n €115,-).

Het tweede abonnement is het Basis abonnement. Hiervoor betaalt u €10,- per maand. Bij een jaarbetaling krijgt u extra korting van €20,-. U betaalt dan geen €120 maar slechts €100,-. In dit abonnement zit 3 uur dienstverlening en tevens 1 maal per jaar belastingaangifte voor maximaal 4 personen per gezin. Mensen die zelf de aangifte doen of dit elders laten doen, krijgen 5 uur dienstverlening per jaar. Voor de extra uren dienstverlening waar u jaarlijks gebruik van maakt buiten het abonnementencontract, krijgt u een korting van 30% van het normtarief.

Het derde abonnement is het Basis plus abonnement, deze kost €20,- per maand. Bij een jaarbetaling krijgt u echter een korting van €40,-. U betaalt dan €200,- in plaats van €240,-. In dit abonnement zit 6 uur dienstverlening per jaar en 1 maal per jaar belastingaangifte voor maximaal 4 personen per gezin. Bij meer uren buiten het contract krijgt u een korting van 50% van het normtarief.

Het laatste abonnement is het Excellent abonnement, deze kost €30,- per maand. Bij een jaarbetaling betaalt u slechts €300,- in plaats van €360,-. Hiervoor krijgt u een dienstverlening van maar liefst 12 uur per jaar! Zijn er echter toch meer uren gemaakt? Dan krijgt u een korting van 75% op het normtarief! Tevens bekijken we samen met u uw financiële zaken indien gewenst. Indien noodzakelijk proberen we uw financiële zaken samen zo goed mogelijk op orde te krijgen. (Budgetcoach).

Hierboven is globaal beschreven wat de abonnementen inhouden, en wat u hiervoor terug krijgt. Echter is de omschrijving 'dienstverlening' een ruim begrip. Wij van M.G. Assurantiën zijn ruimdenkend en daarom willen wij graag bij u langskomen voor een geheel vrijblijvend oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen wij u uitgebreid uitleg geven en kijken welk abonnement het beste bij u past. Wist u dat wij trouwens ook bemiddelen bij echtscheiding? Het opstellen van onder andere een echtscheidingsconvenant bijvoorbeeld, maar ook schrijven wij diverse brieven voor verandering van uw energie maatschappij etcetera.

Indien u naar aanleiding van dit schrijven alvast meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Pech Onderweg

Voorkom dat u onderweg met autopech komt te staan. Regel uw zaken goed, een kleine moeite voor een groot gemak.

Lees meer +

Schade Melden

Krijgt u te maken krijgt met schade of een ongeluk? Stel M.G. Assurantiën dan zo snel mogelijk op de hoogte zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Contact Ons +

Klacht Indienen

Wij doen onze uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch is het mogelijk dat u ergens ontevreden over bent.

Lees Meer +